Invata sa fii simplu

Dezmembrari Lilieci – perfect pentru masina ta!

Uncategorized 671

Prin intermediul dezmembrarilor auto se pot achizitiona piese de mașina originale: elemente de caroserie, elemente de interior obisnuite, elemente de motor, consumabile, etc. Faptul ca poti avea posibilitatea de a lua piese importante, care nu se strica asa de usor, precum elementele de mecanica si motor, iar in plus acestea sa fie si originale, sa fie chiar piese din fabrica, reprezinta un foarte marea avantaj, in special daca sunt achizitionate de la un parc autorizat si care comecializeaza numai piese verificate. In plus, astfel de piese le veti gasi si la un pret foate avantajos, care poate reprezenta un sfert din pretul de pe piata, in cazul pieselor noi din magazine.

Principalele avantaje ale parcurilor de dezmembrari auto sunt reprezentate de preturi reduse comparativ cu cele originale noi dupa cum am mentionat, precum si piese de calitate ce este garantata de producatorul autoturismului, dar si o potrivire perfecta cu autoturismul pe care il detineti. Aceste lucruri sunt valabile numai in cazul in care se acorda atentie maxima la identificarea componentelor si exista o foarte buna comunicare cu parcul auto sau firma de dezmembrari, astfel incat sa puteti fi siguri ca veti platii pentru produse bune calitativ, precum si pentru servicii eficiente.

Daca esti in cautarea unor piese auto second hand pentru masina ta si doresti sa primesti cele mai bune piese second hand la preturi corecte dar si cu posibilitatea de reutur daca este cazul, atunci trebuie sa apelati la o echipa profesionista si cu experienta in domeniu, iar aici ma refer la Dezmembrari Lilieci. La acestia veti gasi piese second hand originale si de cea mai buna calitate, la preturi foarte avantajoase si pentru orice tip de autoturism fie ca este vorba de BMW, Audi, Mercedes, Skoda, VW, Seat, Renault, Citroen, Kia, Hyndai, Mazda, Honda si asa mai departe. Un mare atuu al celor de la dezmembrari Lilieci, este reprezentat de faptul ca acestia livreaza catre clienti numai piese atent testate, astfel incat ambele parti vor avea numai de castigat. Nu cu mult timp in urma mi-am achizitonat o masina la mana a doua, dar care mai necesita putina atentie pentru a putea fi exact pe placul meu.

Mici probleme tehnice si estetice cu rugina, insa nimic serios care sa creeze probleme grave pe termen lung, insa nu ma simteam cu adevarat impacat daca nu o puneam la punct asa cum imi doream. In ceea ce priveste rugina, am preferat sa caut in parcurile de dezmembrari, deaorece costurile pentru aripile fata si o usa din spate, acestea fiind cu probleme, ar fi fost mult mai scazute achizitionand din dezmembrari pe aceeasi culoare, decat sa le repar sau sa achizitonez altele noi ce necesitau obligatoriu vopsire. Ce-i drept, am avut ceva de lucru pana am gasit exact componentele dorite intr-un parc de dezmembrari, iar atunci nici nu am mai stat pe ganduri.

Le-am gasit la cei de la dezmembrari Lilieci, unde am obtinut si un pret mai mult decat perfect, iar cu benzina consumata pana la locatia acestora, tot am fost extem de departe ca si costuri, fata de costurile la care as fi ajuns cu piese noi si revopsiri. Sunt extrem de multmit de ceea ce am achizitionat de la acestia si cu siguranta la nevoie, pe viitor voi aplea din nou cu toata increderea la serviciile acestora, deoarece aici chiar am beneficia de un tratament ca la carte in ceea ce priveste realationarea vanzator-client. Daca nu aveti posibilitatea de a ajunge la sediul acestora, adica in judetul Ialomita, localitatea Lilieci, trebuie mentionat si faptul ca acestia pot trimite piesele dorite si prin curier, cu livrare in cel mult 48 de ore. In plus, daca exista incompatibilitate intre piesa si masina ori exista defecte, se poate realiza retur fie cu returnarea banilor, fie inlocuindu-se piesa cu probleme. Va recomand cu toata increderea produsele si serviciile dezmembrari Lilieci, deoarece aici veti beneficia de cel mai bun raport pret/calitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro