Invata sa fii simplu

De ce sa alegeti Oxxygene.ro – centru de recuperare Bucuresti cand aveti probleme cu coloana

sanatate util 603
Oxxygene.ro

Da, Oxxygene.ro – centru de recuperare Bucuresti, este un centru de recuperare in special pentru problemele sistemului osos, si nu numai. In problemele ortopedice sau neurologice, fiind vorba despre un proces real de recuperare functionala, Oxxygene ofera pacientilor combinatia diferitelor tehnici si discipline, care sunt coordonate de catre medicul si fizioterapeutul care elaboreaza programul de reabilitare. Disciplinele care dialogeaza intre ele includ de obicei activitati de terapie manuala, impreuna cu terapii fizice.

In reabilitarea ortopedica si nu numai, Oxxygene isi exprima intregul potential: pacientul se regaseste, in timpul procesului de reabilitare, urmand metoda in mai multe faze proiectate si personalizate special pentru fiecare caz in parte. Aproximativ 50% din populatia adulta a Romaniei, dar si din ce in ce mai multe persoane tinere sufera de afectiuni reumatismale, cauzate in principal de sedentarism si de o alimentatie necorespunzatoare. Durerile provocate de aceste boli pot fi reduse semnificativ cu ajutorul procedurilor de fizioterapie, care presupun folosirea ultrasunetelor sau kinetoterapiei. Compartimentul de fiziokinetoterapie pune la dispozitia pacientilor programe de recuperare complexe si individualizate, desfasurate intr-un cadru medical multidisciplinar de exceptie. Prin pachetul terapeutic, Oxxygene ofera cure de tratament recuperator, pachetul incluzand tot ceea ce este necesar pentru diagnosticul si tratamentul pacientului.

De exemplu, de ce va recomandam sa faceti  tratament in zona coloanei la Oxxygene?

Cel putin 80% din persoanele care, la un moment dat sau altul in viata lor, dupa o miscare nechibzuita sau un accident nefericit, se simt nevoite sa indure dureri foarte mari in zona spatelui sau chiar sa se blocheze fara sa se mai poata deplasa. Adesea in stadiile incipiente, durerea de spate este suportabila pentru a determina pacientul sa se miste in continuare si sa isi faca munca pana cand situatia se inrautateste suficient pentru a fi fortat sa apeleze la un specialist.

Durerea de spate poate avea diferite origini: poate fi cauzata de factori reumatologici infectiosi sau inflamatori, defecte posturale care devin cronice pe termen lung, ducand la inflamatii musculare, chiar foarte dureroase, o alterare a coloanei vertebrale, boli precum neoplasme si factorii de tensiune din motive psihosomatice. Oricare ar fi declansatorul, un specialist in domeniu este capabil sa dezvolte un program adecvat de reabilitare si fizioterapie, care sa vizeze eliminarea durerii si recuperarea mobilitatii.

Deseori, durerile de spate sunt cauzate de o simpla problema musculara; in acest caz, subiectul acuza dureri mai frecvente in zona lombara sau cervicala, cauzate in majoritatea cazurilor de posturi incorecte, care pot fi rezolvate temporar cu creme care pot fi cumparate in farmacii sau calmante. Totusi, intotdeauna este recomandat sa mergeti la un kinetoterapeut al care va incearca sa elimine problema la radacina pentru a preveni reaparitia durerii.

Cele mai complete centre, precum Oxxygene, ofera, de obicei, o gama larga de optiuni pentru fizioterapie, iar specialistul poate astfel, pe baza individualitatii cazului, sa aleaga terapia care se potriveste cel mai bine specificului problemei. In unele cazuri, masajele sunt necesare, dar chiar si gimnastica dedicata poate aduce imbunatatiri substantiale. Centrul medical Oxxygene gazduieste specialisti competenti pentru reabilitarea spatelui blocat, pentru fizioterapie dupa o ruptura musculara la spate si pentru orice alta afectiune legata de coloana vertebrala si nu numai. Fiecare dintre specialisti poate folosi instrumente specifice, a caror utilizare poate fi decisiva in eliminarea contracturilor muschi, in eradicarea durerilor articulare si in atenuarea posibilelor inflamatii musculo-scheletice. Durerea de spate, daca nu este tinuta sub control, poate reaparea din nou in urma unor stimuli care induc aparitia acesteia. De aceea este intotdeauna recomandat sa aveti grija de corpul dvs. nu numai in timpul fazei acute, cand nu va mai puteti misca.

Daca ati experimentat deja o perioada de blocare a spatelui sau durere intensa si v-ati orientat deja catre acest centru specializat, atunci este bine sa urmati sfaturile expertilor si sa nu intrerupeti niciodata fizioterapia inainte ca specialistul sa o considere incheiata. Daca, pe de alta parte, ceea ce experimentati este o durere persistenta, dar suportabila, este totusi esential sa contactati medicul, care poate evalua prezenta bolilor si a infectiilor (pe care este intotdeauna recomandabil sa le gestionati cat mai curand posibil) si care va pot da sfaturi bune care pot preveni ca o mica problema sa se dezvolte in inflamatii mai severe si mai greu de vindecat.

De ce sa alegeti Oxxygene?

Iata de ce: 100% profesionalism; rata de succes a tratamentului foarte mare; fizioterapeuti autorizati; aparatura de ultima generatie; servicii impecabile; amabilitate si empatie fata de pacienti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro