Invata sa fii simplu

Curs de management sustinut de Brightway®

Uncategorized 650

Sigur, în România, apar si dispar, sute de mii de societați anual. Unele dispar dupa un an doi, de la începerea activității, altele, după trei patru ani, intră în procedură de faliment. Din păcate, numai un procent de până la 5% au succes.

Desigur, nu a stat nimeni în România să facă un profil al managerilor acestor societăți, să observe câți dintre managerii acestor societăți au pregătire managerială, sau nu. Din nefericire, majoritatea managerilor din firmele care dau faliment anual, nu au facut un curs management, din care să învețe, cum să își managerieze afacerea.

Ce cursuri management, are nevoie orice manager care trebuie să cunoască și să aplice în activitatea de zi cu zi, orice manager pentru a avea success.

De cursuri în management, are nevoie orice persoană care, conduce o afacere sau un colectiv.

Cu ceva timp în urmă, am vorbit cu o cunoștiință (V), care, îmi spunea ce probleme serioase a avut în societatea lui cu personalul, cât dificilă era comunicarea cu oamenii, că îi era foarte greu să gasească oameni serioși, și multe altele.

 După cîteva săptămănii, aceeași persoană, m-a sunat să îmi spună cât de bucuros este că și-a rezolvat acea problemă și că, defapt problema era la el.

L-am întrebat, cum a reușit să își dea seama că de fapt problema era la el?

Acesta, mi-a răspuns bucuros că a facut un curs leadership si management care, l-a ajutat foarte mult să înțeleagă, unde el avea o abordare greșită. Acest curs de leadership si management, a fost de un real ajutor, făcându-l să înțeleagă exact, ce are de făcut, pentru a remedia problemele avute în firmă.

Sincer, am crezut că glumește, mai auzisem eu de management cursuri, și altele de acest gen, însă el era primul pe care îl cunoșteam în mod direct.

Nu a trecut mult timp și alt amic, mi-a spus cît de bine îi merge în afaceri amicului meu (V), că într-un timp foarte scurt, și-a dezvoltat afacerea foarte mult, că are un personal de exceptie.

Atunci, am înțeles și eu, cât de important este, ca un manager să fie foarte bine instruit, să știe să se adapteze permanent la cerințele pieței, să simtă pusul afacerii, să cunoască în detaliu problemele cu care se confruntă societatea lui, să ia în timp util măsurile ce se impun.

De atunci, mă gândesc și eu să îmi deschid o afacere, să fiu propriul meu șef, să fiu independent din punct de vedere financiar. O să fac și eu aceste cursuri. Sunt sigur că, îmi vor fi folositoare indiferent de domeniul de activitate pe care îl voi alege.  

Glumind, de ce nu, mi-ar prinde bine o mașină nouă, un apartament mai mare, un cont gras în bancă, haine de firmă, faimă, recunoașterea calitatilor mele de manager, respectul celor din jur.

Glumesc, dar sunt conștient că o muncă susținută, cu o pregatire adecvată, cu o voință de fier, se poate ajunge om de success.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro