Invata sa fii simplu

Cum sa ai un corp perfect chiar si la varste inaintate

sanatate 1478

De indata ce incepem sa devenim independenti, sa avem un loc de munca, o familie, un anumit statut social intr-o comunitate precum si alte aspecte, este important sa fim cat mai prezentabili. Acest lucru este valabil si in cazul barbatilor, dar mai ales in cazul femeilor, considerate, asa cum bine stim, un simbol al frumusetii si al rafinamentului.

Spre deosebire de barbati, corpul unei femei poate capata schimbari majore de la un eveniment la altul si o data cu trecerea peste 30 de ani. In jurul acestei varste multe femei dau nastere unuia sau mai multor copii. In perioada in care o femeie este insarcinata, corpul acesteia sufera anumite schimbari, cresterea in greutate fiind una dintre aceste schimbari. Cele mai afectat organ, mai ales dupa nastere, este pielea. Este necesara abordarea unui nou regim alimentar si nu numai, care va afecta si mai mult aspectul fizic al acesteia. Cea mai deranjanta va fi cu siguranta pielea in exces, care le impiedica pe multe femei sa se afiseje in public cu haine mulate pe corp sau care sa le faca corpul mai vizibil.

Pielea in exces? Uita de ea.

Pielea in exces poate ramane pe abdomen, pe brate, pe fese si pe picioare, dar si in alte zone, chiar daca mai putin. Din fericire, la aceasta problema exista o solutie salvatoare si anume un tratament de remodelare corporala, pe scurt chirurgie plactica de indepartare a excesului de piele din zonele dorite de catre clienti. Astfel de tratamente sunt utilizate cu precadere de multe vedete si persoane cunoscute din societate, de peste tot din lume. Astfel, vedem la televizor sau pe internet ca multe vedete arata foarte bine chiar si la scurte perioade dupa nastere. La acest aspect ajuta, este adevarat, si o dieta adecvata dar si tratamentele pe care le urmeaza in chirurgia plastica. Acest tip de chirurgie a cunoscut o dezvoltare foarte mare in ultimele decenii iar clinicile private au foarte multi clienti, femei si barbati.

La noi in tara, una dintre cele mai moderne si mai bune clinici de chirurgie plastica este Cosmedica, infiintata in anul 2002 de catre medicul chirurg plactician Costache Chertif, la Baia Mare. Unele dintre cele mai utilizate servicii de aici sunt cele pentru remodelarea sanilor, a siluetei si a fetei, ultimele doua fiind aplicabile si in cazul barbatilor.

Ce trebuie sa stii despre remodelarea corporala?

Revenind la remodelarea corporala, aceasta este o procedura destul de usor de realizat, care nu are efecte adverse, nu necesita o medicamentatie sau alimentatie speciala dupa operatie si nici un timp foarte lung de recuperare. Procedura se desfasoara in doi pasi importanti: anestezia(intravenoasa sau generala) si incizia(indepartarea excesului de piele).

In functie de excesul de piele si zonele care se doresc a fi operate, procedura se poate desfasura in mai multe etape, pentru a asigura o recuperare mai rapida a pacientilor. Potrivit celor de la Cosmedica, exista si clienti care au dorit ca operatii de anvergura mai mare sa fie realizate intr-o singura etapa si care au avut rezultate positive dar care au necesitat un timp de recuparare mai mare.

Operatia de remodelare corporala

Operatia de remodelare corporala poate fi efectuata atat de persoane tinere cat si de persoane mai in varsta. Medicul estetician alege cel mai bun plan de actiune dupa un control mai amanuntit al starii de sanatate a pacientului si a aspectului fizic al acestuia. Astfe, chiar si dupa operatie sunt recomandate anumite modalitati de recuperare, care poate fi realizata la domiciliu sau in cadrul clinicii Cosmedica. Cel mai important este ca pacientii sa nu faca miscari bruste si sa nu depuna mult efort fizic pentr o anumita perioada de timp, aleasa de catre medic, in funtie de tipul operatiei.

Mai multe informatii puteti afla si de pe site-ul clinicii sau de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Clinica.Cosmedica.Baia.Mare/.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro