Invata sa fii simplu

Cum alegi corect avocatul care sa iti ofere consultanta-cedo

util viata 557
cedo
consultanta-cedo

Infiintarea CEDO a insemnat prelungirea sperantei dincolo de o sentinta definitiva, data intr-una dintre tarile spatiului european. Este posibil sa fii legat printr-o promisiune facuta pe patul de moarte unei persoane dragi si apropiate in ceea ce priveste o proprietate, iar pierderea acesteia sa reprezinte incalcarea fagaduintei.

Un om care a muncit enorm pentru o vie sau o livada, le va cere mostenitorilor sai sa nu o instraineze si sa o lucreze cu aceeasi constiinciozitate. Acesta este numai unul dintre exemple.
Dreptatea omului este sfanta si trebuie sa lupte pentru ea, mai ales acum, cand drepturile omului reprezinta unul dintre cele mai importante subiecte ale umanitatii.

Din moment ce s-a infiintat CEDO, ti s-a mai dat o sansa de lupta, omule, pentru dreptatea ta, pe care nu ar trebui sa o neglijezi!
Sa stii ca exista CEDO si ca te poti adresa acestei instante pentru corectarea unor erori judiciare a caror victima ai fost in tara ta, nu este de ajuns! In prezent, exista specialisti in consultanta-cedo.ro, iar pe site-ul lor ai toate informatiile necesare, sa stii cum sa procedezi.
Mai ramane sa stii ce criterii sa aplici in alegerea celor care sa te ajute sa trimiti dosarul la CEDO, sa pregateasca pledoaria. Iata un ghid orientativ care sa te ajute:

1. Alege avocati care sa aiba cunostinte juridice interne, dar si europene, sa poata armoniza cele doua componente si sa gaseasca o motivatie solida pentru admiterea cererii de rejudecare! Ei trebuie sa stie exact ce articole de lege au fost incalcate de hotararea judecatoreasca din Romania si ce drepturi ale omului sa invoce, pentru a obtine o hotararea dreapta si chiar plata unor despagubiri morale.
Nedreptatea genereaza traume morale grave unei persoane, de aceea este just ca ea sa primeasca suma necesara care sa ii permita sa mearga la psiholog, sa ia un anumit tratament, sa se refaca. Mai mult de-atat, in cazul unui condamnat la inchisoare pe nedrept, care a executat o parte din pedeapsa, se ia in calcul si perioada nedrepta de suferinta, dar si stigmatizarea sociala de care se loveste la iesirea din detentie.
Multi refuza sa angajeze o persoana care a fost arestata si nici nu au rabdare sa asculte cauzele care au dus la acesta masura. Mi se pare corect ca un om nedreptatit in acest mod, care nu este primit nicaieri sa lucreze, sa aiba posibilitatea sa isi deschida propria afacere cu suma primita ca despagubiri.

2. Sa se exprime corect in limba romana, dar sa poata tine o pledoarie cursiva si interesanta si in engleza si sa poata redacta documente in limba lui Shakespeare.

3. Sa fie un specialist abordabil, empatic si rabdator. In afara pregatirii stiintifice ireprosabile, sa fie uman, sa stie sa isi asculte clientul si sa fie alaturi de acesta. Cum ne putem da seama de acest lucru, daca inca nu a avut loc prima comunicare? Din ceea ce se poate citi de pe site. Daca site-ul oficial nu abunda in laude e semn ca echipa respectiva are un comportament moral. Nimeni nu are nevoie de un avocat nervos, care sa i se adreseze pe un ton nervos, cand este deja suparat ca a pierdut procesul in tara si nu stie cum vor evolua lucrurile la CEDO!

4. Sa fie un specialist cinstit si sa nu determine clientul sa aiba asteptari prea mari. Cu alte cuvinte, sa ii spuna daca nu are sanse sa castige si sa nu il amageasca fara rost.

5. Sa aiba experienta si sa poata demonstra acest lucru cu dovezi clare. Sa vina cu numerele dosarelor pe care le-a castigat, sa prezinte un portofoliu care poate fi analizat de persoana care doreste sa il angazeze sa il reprezinte la CEDO.

6. Tarifele sa fie oneste, sa corespunda calitatii muncii prestate. Multi avocati buni nu pot fi angajati din cauza tarifelor de lux pe care le percep.

7. Sa ramana alaturi de clientii lor pana ce hotararea va fi pusa in aplicare, iar despagubirile recuperate.

Toate aceste criterii pot fi verificate in conduita echipei de avocati a sotilor Grigoriu, care actioneaza in cadrul firmei Consutanta-Cedo.ro.
Acestia sunt membri Baroului din Bucuresti din anul 1998 si se ocupa cu aceeasi pricepere si de recuperarea unor creante.

Lista cazurilor rezolvate de sotii Grigoriu la Cedo este lunga, unele dintre cazurile grele fiind cunoscute si din presa, fiindca au fost intens dezbatute la vremea respectiva.

In concluzie, este dreptul tau sa soliciti consutanta Cedo acestor avocati de marca si sa le soliciti sa trimita cazul tau spre rejudecare la acesta instanta.

Iti datorezi asta si trebuie sa ai incredere, mai ales ca nu esti singur, ci vei avea alaturi de tine cei mai priceputi avocati ai momentului. Dreptatea este una dintre valorile umane in care trebuie sa investim si pentru care trebuie sa luptam. Altfel jertfele inaintasilor nostri vor fi zadarnice.

Cedo inseamna ca speranta nu a murit si lupta poate sa continue.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro