Invata sa fii simplu

Cu Fabrica-de-firme.ro a fost atat de usor!

Uncategorized 652

Idei de afaceri? Nu stiam ca exista atat de multe si pentru siguranta investitiilor se impune sa fie completate de studiile de piata.

Eram nestiutori si entuziasti, cand am facut un popas pe site-ul Fabricii-de-firme.ro. Pana le-am scris un mesaj, eram scindati intre noi: trei parteneri doreau sa deschidem un atelier de croitorie, ceilalti trei o covrigarie.

Erau argumente si contraargumente si de o parte si de alta si ceea ce nu realizam noi, era faptul ca am fi fost in plus in acele domenii de activitate, existand destule croitorii si covrigarii in zona.

Nu stiam absolut nimic, nici informatii referitoare la acte infiintare ong nu detineam, pana la prima vizita pe site-ul lor.

Acolo am aflat ca pentru un ONG se asteapta 45 de zile, in timp ce o firma se infiinteaza intr-o saptamana. Daca pentru un ONG, fondul initial de patrimoniu este de un salariu minim pe economie, pentru o fundatie valoarea patrimoniului initial creste la 100 de salarii minime pe economie.

Toate acestea le-am aflat de pe site-ul lor, unde am gasit si lista tuturor actelor necesare si costul total al infiintarii unui ONG, care este de 2000 de lei. Fondatorii ONG-ului sunt obligati sa puna la dosar cazierele lor fiscale.

Apoi a urmat o alta intrebare: SRL sau PFA?

Astazi, la 10 ani dupa consultanta oferita la sediul firmei, la o cafea buna, suntem una dintre puternicele societati din cele 10.000 infiintate de ei si conducem in topul celor mai bune ceainarii din tara.

In cartierul nostru nu exista o casa de ceai si ideea de afacere venita din partea lor a prins radacina. Vindem pliculete de ceai special: negru, verde, alb si rosu, dar si ceaiuri din plante sau fructe pe degustate.

Facem exact cum fac turcii. Vine omul in magazinul nostru frumos amenajat, il intampinam cu cele mai bune ceaiuri calde, iar dupa ce gusta din paharele de unica folosinta, isi alege ceaiul care il satisface pe deplin si in ceea ce priveste gustul si aroma.

Avem si clienti care vin sa isi bea ceaiul aici cu o bucata de placinta cu mere sau branza sau cu tort de mere si fursecuri. Mesele sunt decorate in functie de sezon, iar cestile sunt din portelan.

Afacerea ne merge bine, iar colaborarea cu Fabrica-de-firme.ro nu a incetat o clipa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro