Invata sa fii simplu

Cele mai bune implanturi dentare in Sibiu

sanatate stomatolog 540
ce-este-implantul-dentar

Sanatatea orala este extrem de importanta pentru fiecare persoana. Ca si copii, inca de la cativa ani suntem invatati, atat acasa cat si la scoala despre importanta unui periaj complet si corect precum si a sanatatii dintilor nostri. Chiar daca in acea perioada inca avem dintii temporari, asta nu inseamna ca acestia nu trebuie ingrijiti ca si cei permanenti.

Un zambet frumos poate inlocui orice alt defect din aspectul unei persoane si totodata, poate oferi si mai multa incredere in sine si optimism, conform numeroaselor studii realizate de-a lungul anilor de catre specialisti. De aceea, este recomandat sa le oferim o atentie cat mai mare, atat prin perierea zilnica acasa cat si prin vizitele periodice la medicul stomatolog.

Comparativ cu deceniile trecute, acum avem la dispozitie mult mai multe clinici si cabinete stomatologice precum si mai multi specialisti in acest domeniu, alaturi de aparatura din ce in ce mai performanta.

Daca sunteti din Sibiu, din apropiere sau frecventati des zona si aveti nevoi de servicii stomatologice de cea mai buna calitate, ii puteti alege pe cei de la Total Dent. Cu o experienta de peste 18 ani si o gama completa de servicii, aici orice pacient isi va putea recapata zambetul  sau il va putea transforma intr-unul si mai frumos.

Exista numeroase ramuri ale medicinei stomatologice, de la implantologie si pana la chirurgie, estetica dentara sau protetica. Fiecare dintre acestea actioneaza dupa nevoile pacientului si necesita anumite cunostinte diferite una fata de cealalta. De aceea, este dificil pentru un singur medic sa poata excela in toate acestea fiind nevoi mai degraba de o echipa in care fiecar membru sa aiba cunostinte despre o anumita ramura. Acesta este si cazul clinitii Total Dent, unde pentru fiecare serviciu ales avem la dispozitie un specialist care detine cunostintele dar si experienta necesare.

Fiind vorba despre sanatatea noastra putem fi de acord ca nu conteaza cat de mult costa si nici cat timp ne ia. Cu toate acestea, este preferabil ca fiecare vizita la medic sa nu dureze foarte mult, chiar daca este vorba despre un simplu control sau o anumita interventie, simpla sau complexa. Iar datorita aparaturii de ultima generatie precum si a priceperii medicilor, la Total Dent avem parte de servicii de calitate cu o durata cat mai mica si totodata, cat mai putin dureroase, gratie din nou tehnologiilor utilizate aici.

O problema foarte des intalnita in randul oamenilor este pierderea dintilor si astfel necesitatea inlocuirii acestora. Iar cea mai eficiente metoda, atat estetic cat si ca durabilitate in timp este implantul dentar. In mare, un implant reprezinta un inlocuitor artificial al unui dinte natural care sa ne ofere un aspect si o functionalitate apropiate de acesta.

Exista numeroase tipuri de implanturi, dupa materialele din care sunt realizate si dupa metodele de realizare si implantare in cavitatea bucala a pacientului. Cele mai des intalnite si utilizate sunt implanturile din titan si zirconiu, materiale care sunt biocompatibile cu organismul uman ceea ce inseamna ca nu vor aparea efecte adverse in timp si nu ne va fi afectata sanatatea.

Ceea ce face un implant dentar atat de eficient este capacitatea sa de a inlocui un dinte natural in proportie de peste 95% si totodata, implanturile pot fi utilizate indiferent de situatie, chiar daca avem un singur dinte lipsa, mai multi sau chiar pe toti precum si alte lucrari la nivelul celorlalti dinti.

Si pentru ca am vorbit de rapiditate ceva mai sus, la Total Dent avem la dispozitie un alt serviciu revolutionar, utilizat in prezent de foarte multe persoane, care le permite medicilor sa execute si sa fixeze un implant in cadrul aceleiasi sedinte, cu rezultate la fel de bune.  Datorita acestui aspect precum si a mult altora, la aceasta clinica stomatologica avem parte de cele mai bune servicii in materie de implant dentar din Sibiu

Avand si eu cateva experiente personale la diverse cabinet si clinici stomatologice, stiu ca unele aspecte nu pot fi rezolvate de un medic daca nu are la dispozitie si aparatura necesara precum si informatii complete. Astfel, cei de la Total Dent, dorind sa ii poata ajuta pe pacienti indiferent de problemele pe care le prezinta, isi diversifica cunostintele si echipamentele constant, in prezent oferint nu mai putin de 14 tipuri diferite de implanturi dentare de la cei mai buni producatori din domeniu.

Ca si in timpul interventiilor stomatologice, este important ca fiecare pacient sa se simta bine si in timp ce asteapta in cadrul clinicii, viziteaza pentru a face o programare sau din diverse alte motive. Astfel, clinica Total Dent a fost realizata pentru a oferi un aspect modern, primitor dar in acelasi timp sa le ofere pacientilor siguranta ca problema lor va fi rezolvata. Fara indoiala ca de la un an la altul, pentru orice medic stomatolog apar noi provocari fapt pentru care trebuie sa fie pregatit de orice situatie si sa poata gasii solutii eficiente.

Pe langa prezentare clinii, pe site-ul lor putem gasi si o sectiune in care putem aplica pentru un post de medic stomatolog. Cei care sunt in cautarea unei astfel de oportunitati se pot alatura unei echipe dinamice, cu exprienta si dorinta de a excela, cea mai mare multumire fiind in mod sigur fericirea pacientilor care vin aici.

Totodata, pentru alte informatii aditionale, ii puteti gasi pe cei de la Total Dent la urmatoarele adrese de contact:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro