Invata sa fii simplu

Apis Blaj va ofera cele mai bune solutii pentru imbuteliere miere din tara

util 1063
dozator-pentru-miere-cu-masa-rotativa-automata-w204002-5129_300

Mierea este fara indoiala unul dintre cele mai sanatoase si mai indragite alimente de catre multi dintre noi. Pe langa faptul ca este foarte sanatoasa, mierea poate fi un bun inlocuitor al indulcitorilor in multe cazuri oferind atat un gust cat si un miros mai bun.

Stim cu totii ca albinele sunt cele care produc mierea bruta precum si ceara si alte produse naturale. Insa drumul de la stup si pana la mierea perfecta pentru consum pe care o gasim in magazine nu este unul atat de simplu. Procesele de obtinere a diveselor produse din miere pot fi destul de complexe de accea si pretul poate fi pe masura.

Exista multe lucruri de care trebuie sa tinem cont in ceea ce priveste obtinerea mierii de calitate, indiferent unde am dori sa o folosim, de la ingrijirea corecta a albinelor si pana la utilizarea sistemelor si aparatelor de calitate oferite de catre Apis Blaj. Aici avem la dispozitie tot ceea ce am avea nevoie pentru a dezvolta o mica afacere pentru realizarea si vanzarea de miere, de la hrana si tratamente pentru albine si pana la aparate si sisteme de imbuteliere a produsului finit.

Inceputa ca o mica afacere in anul 1991, Apis a reusit sa se dezvolte destul de rapid si sa devina in 2011 unul dintre cei mai mari si de incredere furnizori de echipamente si utilaje apicole din Europa, la Braj aflandu-se cel mai mare depozit de astfel de echipamente din Romania.

Desi eu nu ma ocup cu albinele si procese care implica mierea si alte materii prime, am gasit echipamente pentru procesare miere si   recipiente pe site-ul celor de la Apis din dorinta de a ajuta un prieten ai carui parinti se ocupa cu asta inca de cand noi eram mici copii. Pentru ca nu intelegeam la acel moment rolul a nici jumatate din produsele de pe site, am decis sa ma informez in mare despre ce poate face fiecare si cat de important este si am reusit astfel sa-i recomand prietenului meu cateva sisteme si echipamente care sunt foarte utile chiar si in cazul in care mierea este produsa pentru consum propriu, adica nu este vorba despre o afacere sau comercializarea acesteia.

In cazul unei mici afaceri sunt suficiente sisteme si echipamente actionate manual insa daca vorbim despre ceva mai extins este nevoie cu siguranta despre ceva mai multa automatizare astfel incat procesele sa se desfasoare mai rapid, mai sigur si mai eficient. In acest sens, avem la dispozitie numaroase aparate si sisteme la Apis Blaj, precum o camera de incalzit miere cu regulator electric. Avand o capacitate de 490 L si o putere de 1 kW, aceasta poate ajuta la decristalizarea unei cantitati mari de miere destul de rapid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro