Invata sa fii simplu

Alege piese de cea mai buna calitate pentru masina ta

recomandare 390
Far-land-rover

Pe cat de optimist eram inainte sa implinesc 18 ani si sa am prima masina pe atat de pesimist am devenit in urmatorii ani cand am inteles ce insemna de fapt sa ai o masina si ce implica intretinerea acesteia. Este desigur un bun extrem de util si pentru majoritatea dintre noi indispensabil. Insa mentinerea acesteia in cea mai buna stare de functionare nu este un lucru atat de simplu pe cat pare.

Avem nevoie in primul rand de ceva cunostinte de baza in materie de mecanica pentru ca unele piese de schimb pot fi inlocuite destul de simplu, de catre noi insine. Apoi, avem nevoie si de un service bun, pentru situatiile in care ne confruntam cu defectiuni ce ne depasesc pe noi. Si nu in ultimul rand, un magazin de unde putem cumpara piesele necesare, piese care sa fie de cea mai buna calitate si care sa aiba un pret accesibil.

Este desigur mai simplu in cazul masinilor noi, care pentru cativa ani au garantie, revizii gratuite si diverse alte beneficii. Dar, daca este vorba despre o masina mai veche, care nu este la primul proprietar, este ceva mai dificil. Ei bine, nu chiar atat de dificil, daca  stim ce este de facut.

Eu aleg de fiecare data site-ul celor de la LandAtelier atunci cand am nevoie de piese de cea mai buna calitate care sa aiba si un pret decent. Ii stiu de multi ani si am apelat la ei de foarte multe ori, pentru mai multe modele de masini, si ceva mai vechi dar si mai noi.

Desi magazinul este dedicat in mod special marcii Land Rover, de unde si numele, aici putem gasi piese de schimb si accesorii pentru foarte multe modele de masini, de la Dacia noastra si pana la Suzuki sau Subaru. Putem cauta produsele dorite in functie de categoria in care se incadreaza dar si in functie de alte criterii.

Avem posibilitatea de a a lege din peste 5000 de produse diferite, toate de calitate, aduse de le cei mai buni si mai cunoscuti producatori din domeniul auto. Pana in 2017 magazinul era dedicat exclusiv marcilor Lang Rover si range Rover dar ulterior si-a extins activitatea si pentru alte marci, precum cele mai sus mentionate.

In categoria Piese avem la dispozitie nu mai putin de 23 de subcategorii pentru a gasi produsele de care avem nevoie. Este asadar un site foarte complex cu o mare diversitate de piese de schimb pentru numeroase modele de masini. Indiferent de ce defecte prezinta masina noastra, aici putem gasi ceea ce avem nevoie. Aerisirea nu mai functioneaza? Nicio problema, pentru ca in magazin avem la indemana Radiator Aer Conditionat LR Freelander 2 la 580 de lei si cu livrare in maxim 24 de ore oriunde in tara.

Una dintre caterogiile cel mai des accesate este si cea pentru Electrice. In acest caz, multe aspecte pot fi schimbate si de catre posesorii masinii acasa. Chiar si un far intreg, in cazul unelor modele, unde nu este nevoie de mult efort pentru a fi scoase si puse inapoi. De exemplu, un far pentru Land Rover Discovery, la 953 de lei.

Un plus pentru posesorii de masini Land Rover si Range Rover este si acela ca cei de la Land Atelier SRL le pun la dispozitie si service-ul lor, inca din anul 2014, unde pot fi realizate diverse reparatii la anumite modele ale acestor doua marci.

Dupa cum am mentionat si ceva mai sus, cautarea si implicit gasirea pieselor dorite se face foarte usor. Inca de pe prima pagina, avem la dispozitie fereastra de cautare dupa model, categorie si subcategorie precum si cautarea dupa categorie. Ambele sunt la fel de rapide si de eficiente. Daca totusi intampinam probleme, putem conta pe ajutorul echipei de suport tehnic, in mare parte pentru a alege piesele potrivite.

Acest magazin este o alegere buna si atunci cand vrem sa ne reconditionam un model ceva mai vechi, in special in ceea ce priveste accesoriile, electricele sau interiorul. Pe cand unele piese de pot potrivi de la un model la altul altele poti fi usor modificate sau ajustate dupa preferinte.

Pentru mai multe informatii despre magazinul online dar si despre service, ii puteti gasi pe cei de la LandAtelier la urmatoarele date de contact:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro