Invata sa fii simplu

07funerare.ro adresa inmormantarilor fara dureri de cap

util 487
Funeralii

Ma aflam pe hol la medicul de familie, cand au venit oameni imbracati in doliu si au stat la coada un timp, desi se putea citi enervarea pe chipurile lor. Erau presati de timp si venisera sa ia medicul de familia sa constate decesul. O doamna ne povestea ca i-a venit o matusa in vizita din Ardeal, au stat de vorba cateva ore, a ospatat-o si a plimbat-o prin oras, apoi i-a facut patul si a dus-o sa se culce in sufragerie. Dimineata, cand s-a dus sa o anunte ca micul dejun este gata, a gasit-o moarta in casa. Matusa nu avea copiii in tara. Acestia erau plecati: unul in SUA, altul in Noua Zeelanda si au spus ca ii vor trimite bani de inmormantare, dar nu pot veni, fiindca pe distante asa de mari, biletele de avion se scot cu mult timp inainte, iar mama lor nu mai poate astepta.

Ma intreb, daca nu cumva a simtit ca va muri si stiindu-si copiii plecati nu a venit special la nepoata ei, sa stie ca se va ingriji ea de inmormantare?
Iata ce situatie complicata aparuse. O inmormantare presupune multe nopti nedormite si enorm de multa alergatura. Daca incerci sa o organizezi singur, costurile sunt uriase, fiindca achiti fiecare serviciu in parte si fiecare produs si nu ti se face discount ca in cazul solicitarii unor produse complete pe site-ul https://www.07funerare.ro.

Cand am discutat cu doamna aceea pe holul medicului meu de familie nu exista dispeceratul national funerar non-stop 07Funerare.ro si abia aparusera firmele de servicii funerare. O inmormantare inseamna drumuri peste drumuri facute neaparat cu o masina, fiindca sunt cumparaturi de facut, defunctul trebuie pregatit atent si transportat de colo colo. Intr-o parte te duci pentru covrigi si colaci, in alta pentru batiste si prosoape, mai faci un drum pentru haine, sicriu si echipamentul pentru sicriu. Ai nevoie de cineva care sa te insoteasca si sa te ajute la alegerea si caratul cumparaturilor.

Acum este suficient sa intri de acasa pe adresa virtuala a dispeceratului funerar national non-stop si in cazul in care soliciti servicii funerare complete, inmormantarea se va organiza fara mari batai de cap.
Poti suna la orice ora si in zilele de sarbatoare, fiindca la capatul firului se afla o persoana empatica si disponibila, care iti va raspunde amabil si te va consilia sa gestionezi corect situatia dramatica.

Operatorul de serviciu iti face legatura cu cea mai apropiata firma de servicii funerare din baza lor de date. De ce este necesar sa colaborezi cu 07Funerare.ro?


1. Avand program non-stop, defunctul nu este lasat pana nu se mai poate actiona asupra lui. Trupul neinsufletit se spala repede dupa deces, injectia de imbalsamare isi face mai bine efectul, daca este facuta in timp util, iar imbracatul dupa multe ore de la deces devina aproape imposibil. 07Funerare.ro a revolutionat piata serviciilor funerare prin programul non-stop, prin acoperirea intregii tari cu firme care au aderat la dispecerat, prin respectul acordat familiilor indoliate, dar si defunctului.

2. 07Funerare.ro reprezinta girul calitatii si onestitatii. Toate firmele din baza de date a call center-ului national respecta punct cu punct contractul de prestari servicii si pretul initial comunicat clientilor. Acesta se modifica numai daca apar dorinte noi ale familiei, legate de pachetelele cu mancare, de constructii funerare, de machiajul special pentru reconstituirea chipului decedatului din timpul vietii.

3. Dotarile firmelor si serviciile de calitate premium pe care le pot oferi.
Firmele dispun de sali de pregatire a decedatului, de personal priceput cu experienta si empatie, de zeci de modele de sicrie: simple sau de lux.
Echipa care se dedica organizarii unei inmormantari isi imparte judicios sarcinile intre membri ei, astfel incat familiile indurerate nu sunt nevoite sa faca drumuri dupa actele de deces, dupa cumparaturi sau sa verifice daca decedatului i s-a facut imbalsamarea.

Familia indurerata este scutita de acest stres in plus si in acest mod durerea devine mai suportabila. Cu o firma de servicii funerare din baza de date a dispeceratului 07Funerare.ro inmormantarea va avea loc la timp, fiindca experienta si priceperea acestor oameni isi spun cuvantul.
Este suficient sa suni la dispecerat si sa ceri legatura cu cea mai apropiata firma de pe platforma si la putin timp dupa ce ati pus la punct colaborarea, echipa se prezinta la adresa indicata sa preia corpul neinsufletit.
Acolo, in sala de pregatire a trupurilor neinsufletite, mortului tau drag i se va acorda toata atentia si respectul cuvenit ca a fost traitor pe acest pamant si ca si-a facut datoria printre oameni.

Cu ei veti fi siguri ca spalatul s-a facut temeinic, imbalsamarea este de calitate premium si garantata, decedatul este adus la capela la timp si este transportat cu masina funerara dotata cu frig acolo unde este nevoie.
In ziua inmormantarii ei vor asigura si cosul de la biserica, daca le cereti acest lucru si tot ei vor rezerva masa de pomenire la restaurant tinand cont de dorintele familiei in stabilirea meniului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro