Invata sa fii simplu

Regulament concurs: Castiga o filmare cu drona gratis!

418
concurs

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „ Câştigă o filmare cu drona gratis!”

este persoana fizică Constantin Daniel, cu sediul în Potcoava, judet Olt, România. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul https://tutorialusor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „ Câştigă o filmare cu drona gratis!” se desfăşoară pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/OrasulPotcoava/ pana in momentul înscrierii a cel putin 100 de participanţi.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Pentru a se putea inscrie este necesar ca partcipanţii să aprecieze pagina https://www.facebook.com/dronavesela, să eticheteze cel puţin un prieten, într-un comentariu la postarea concursului şi să distribuie această postare.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-un material video (maxim 20 de minute) sau un material foto (maxim 50 de fotografii) realizat la cererea castigatorului. Premiul nu pot fi convertit în bani.

Atentie: Daca câştigatorul este din altă localitate, nu are domiciul în orasul Potcoava, acesta  va suporta eventualele costuri legate de transport.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători  renunţă la premiu, organizatorul îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/OrasulPotcoava

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România. În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul garantează că va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul https://tutorialusor.ro.

Regulament întocmit în data de 25 iunie 2018.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro