Tutorialusor.ro

Invata sa fii simplu

Diversitate in gradina cu pomi fructiferi de calitate

Locuind la tara inca de cand m-am nascut, stiu cum sa ai grija de o locuinta, cum sa plantezi si sa recoltezi fructe, legume si chiar si flori. Parintilor mei le-a placut intotdeauna sa avem o curte si o gradina frumoase si pline de viata asa ca inca din primele zile ale primaverii erau demarate adevarate proiecte despre ce si cum vom pune intr-un anumit loc.

Continue reading

Red Roses for a magical Valentine’s

A rose is one of the best choices when it comes  to offering flowers to a woman. Especially to the one we love. Depending on the color of the rose, each choice has a different meaning. And if we chose the roses from RomanianFlowerShop.com it can be said that we made a great deal. Because only there can we find the most beautiful and exquisite flowers that can be found.

Continue reading

Best of 2018 – Cele mai frumoase momente surpinse cu drona in 4K

A trecut ceva vreme de cand am trecut in anul 2019 si am reusit in sfarsit sa imi fac timp pentru a realiza un scurt videoclip cu cele mai frumoase momente surprinse cu drona in 2018.

Continue reading

Produsele de care ai nevoie pentru o locuinta moderna, fumoasa si sigura

Parchetul este unul dintre materialele preferate de catre multe persoane cand vine vorba de podea. Acestea arata mai bine, mai natural, ajuta mai eficient la incarzirea unei camere, mai ales daca avem incalzire prin pardoseara si se poate intretine foarte usor.

Continue reading

Avantajele instalarii unui sistem fotovoltaic la o locuinta

Pe masura ce rezervele de petrol, gaze naturale, carbuni ( mai pe scurt:  surse de energie conventionale), au inceput sa se imputineze, oamenii au inceput sa isi indrepte atentia spre alte surse de energie care sa poata fi utilizate fara a ne face griji ca se vor sfarsi, surse de energie regenerabile si nepoluante. Dintre cele descoperite si utilizate pana in prezent, energia solara se dovedeste a fi cea mai eficienta, avand posibilitatea de a o produce oricand, atata timp cat soarele straluceste pe cer.

Continue reading
« Older posts